top of page
IMG_8439website.jpg

Wie ben ik?

Links en rechts van mij herken je misschien wel de twee dieren die je ook in mijn logo ziet verschijnen. Dit zijn namelijk mijn twee allerbeste vrienden...

De pluizige viervoeter is Charlie, sinds pup aan mijn zijde en ondertussen is hij al 10 jaar. Billie is een Quarter horse, nu 6 jaar oud en ze is al bij mij sinds ze een veulen was. Om het kort samen te vatten draait, eigenlijk mijn hele leven al rond dieren.

Enkele jaren geleden deed de kans zich voor om een eigen zadel op maat te maken voor Billie en die kans greep ik met beide handen, met dank aan Louis van Kerkhoff van Vaquero. Al snel werd me duidelijk dat het niet bij één zadel zou blijven, dit was iets wat me wel in de vingers zat en wat vooral een echte passie heeft aangewakkerd. Zadels, halsbanden, borsttuigen, zadeltassen, de mogelijkheden zijn oneindig. Iets creëren voor de dieren waar ik zo van hou, dat is gewoonweg fantastisch. 

En zo ontstond 'Winters Saddlery & Leathercraft', met als inspiratie mijn lieve Charlie en Billie die het gelukkig niet erg vinden om model te staan met al mijn creaties. 

bottom of page